Όσο πορεύονται με ψεύδη και αδικίες τόσο θα αυξάνεται η οργή και το μίσος στην κοινωνία

Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 20:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Πολιτικοί, πολίτες, ΜΜΕ, οικονομικοί παράγοντες, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, έχουν αντιληφθεί πλέον πως θα πορευτεί η χώρα μέχρι τις επόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν. Για να αποσαφηνιστεί η τελική εικόνα χρειάστηκε βέβαια και η παρωδία της ΔΕΘ όπου όσα ειπώθηκαν και έγιναν. ξεκαθαρίζουν τα πάντα.

Στην ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας εξήγησε ότι σχέδιο για την οικονομία δεν υπάρχει. Η οικονομία θα "σηκωθεί" από μόνη της επειδή πιέζεται επί 7 χρόνια και θα γίνει το φαινόμενο του μπασκετικού όρου rebound.
Αδιαφόρησε πλήρως για την αλήθεια περιγράφοντας με νέα ψέματα μια εικονική πραγματικότητα στην οποία συνταξιούχοι, αγρότες, μικροέμποροι, επιχειρηματίες απολαμβάνουν τον νέο κόσμο που χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το Βατερλό των τηλεοπτικών αδειών και εκνευρισμένος επιτέθηκε σε δημοσιογράφους που τον ρώτησαν σχετικά γιατί απολύονται, ενώ απέκλεισε τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας από τις ερωτήσεις (πρωτοφανές).
Έτσι θα πορεύεται η ομάδα Τσίπρα στη συνέχεια. Θα περιγράφει ένα ανύπαρκτο success story "για τα μάτια του κόσμου", που θα το υπερασπίζονται αυλικοί τους στα τηλεπαράθυρα.
Θα ενισχύει το κομματικό κράτος για να κρατήσει ψηφοφόρους, θα επιτίθεται κατά πάντων (εμείς ιδιοκτήτες τους κράτους και ΟΛΟΙ οι άλλοι απέναντι), θα ποδηγετεί τους Θεσμούς μειώνοντας την Δημοκρατία και φυσικά δεν θα κάνει εκλογές αφού αν τις κάνει θα χάσει την εξουσία.
Όσο θα πορεύεται έτσι, θα σκορπά οργή και θυμό στην ελληνική κοινωνία. Θα δημιουργήσει μίσος κατά του κόμματός του και του ιδίου προσωπικά αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Έχει αποδειχθεί ότι είναι σκληροί, δεν έχουν ηθικούς φραγμούς (ρωτήστε τον Λαφαζάνη ή την Κωνσταντοπούλου) και η διαχείριση της εξουσίας είναι για αυτούς μια μοναδική περίοδος ζωής που θα την κρατούν σφιχτά κι όσο πάει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti