Τι λέει το Σύνταγμα και τι πραγματικά συμβαίνει

Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 22:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Κατά το άρθρο 134 παρ.2 περ.α του Ποινικού μας Κώδικα, τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης κάθειρξης «όποιος …επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς η προσκαίρως το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού». Το άρθρο αυτό έχει τίτλο « ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ». Η χρήση δε του όρου «επιχειρεί» έχει την έννοια τόσο της απόπειρας, όσο και του τετελεσμένου εγκλήματος. Δηλαδή ο νόμος τιμωρεί και την απόπειρα με την ποινή του τετελεσμένου εγκλήματος.

Πρώτος ο τότε πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, η κυβέρνησή του και η κοινοβουλευτικοί του αυλικοί. Μετά το δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου. και σήμερα οι του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν πάρουμε της μετρητοίς το νόημα και πνεύμα του εν λόγω άρθρου, όλοι αυτοί, είναι συνειδητοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ και οι πράξεις τους εμπίπτουν στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Για έβδομο συνεχή χρόνο η χώρα καταστρέφεται. Οι άνθρωποι αυτοί παρουσιάζουν τον όλεθρο για δημιουργία, τον εκβιασμό, τη βία και τα δακρυγόνα για ελευθερία, την παραίτηση, την εγκατάλειψη και το ξεπούλημα της πατρίδας μας για επιλογή.

Η χώρα έχει χάσει την κυριαρχία της, την εθνική της ταυτότητα, την ύπαρξή της. Με απλά λόγια έχοντας «σφετεριστεί» την ιδιότητά τους ως οργάνων του κράτους έχουν «αλλοιώσει» εντελώς το δημοκρατικό μας πολίτευμα (ζούμε μια πρωτοφανή κοινοβουλευτική δικτατορία), το έχουν καταστήσει «ανενεργό» (η Τρόικα κυβερνάει με τη συναίνεσή τους- ξεπούλημα) και τείνουν να το καταλύσουν εντελώς! Διότι καμία λαϊκή κυριαρχία, δηλαδή ο ΛΑΟΣ, τους έδωσε με οποιονδήποτε τρόπο το δικαίωμα και την πληρεξουσιότητα να κάνουν αυτά τα πρωτοφανή και επαίσχυντα που κάνουν!

Επίσης, παραβίασαν και το άρθρο 150 του Ποινικού Κώδικα που περιλαμβάνεται στο δεύτερο κεφάλαιο με τίτλο «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», το οποίο ορίζει ότι : « Όποιος με πρόθεση νοθεύει, καταστρέφει ή κρύβει έγγραφα που μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόδειξη δικαιωμάτων ή την υποστήριξη συμφερόντων του ελληνικού κράτους..τιμωρείται με κάθειρξη».

Δεν είναι αυτοί που πλαστογράφησαν και νόθευσαν το έγγραφο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και αντί να αναγράψουν το αληθές ότι το χρέος μας ήταν το 2009 12,2% , το αναβίβασαν σε 15,4% για να μας βάλουν συνειδητά πιο γρήγορα στις αρπαγές του Δ.Ν.Τ.; (βλέπε καταγγελίες κ. Ζωής Γεωργαντά). Δηλαδή επεδίωξαν την καταστροφή της χώρας μας εν γνώσει τους, αλλοιώνοντας τα πραγματικά στατιστικά στοιχεία;

Τέλος το άρθρο 122 παράγραφος 4 του Συντάγματος, ορίζει: « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ (προσοχή, δεν λέει «νόμιμο») εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Αυτά στα γραπτά λόγια του Συντάγματος της χώρας. Στα... προφορικά δεν ισχύει τίποτε απολύτως, πέραν του εκάστοτε δυνάστη - πρωθυπουργού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti