Ή θα τους πολεμήσουμε, ή θα μας πεθάνουνε!

Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης
Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εάν χρεοκοπήσουμε, κύριοι της κυβέρνησης, αυτό θα οφείλεται αποκλειστικά στις δικές σας… ικανότητες. Φυσικά για τη χρεοκοπία της χώρας ευθύνονται αρκετά τρωκτικά των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών που έφαγαν, έκλεψαν και λεηλάτησαν τη χώρα.
Για την ασυλία και την ατιμωρησία αυτών, ευθύνεσθε εσείς.
Για την μη κατάσχεση των περιουσιών τους, ευθύνεσθε εσείς.
Για τη νοήμονα (…) οικονομική πολιτική του δανείζεσθαι εν όψει προαποφασισμένης χρεοκοπίας ευθύνεσθε πάλι εσείς. Για σας ευθύνεται ο ελληνικός λαός που σας εξέλεξε.
Εδώ όμως υπάρχει μια παρεξήγηση. Ο λαός σας εξέλεξε να τον κυβερνήσετε, σύμφωνα με αυτά που δηλώνατε προεκλογικά. Δεν σας εξέλεξε, έστω και με την πλειοψηφία που σας έδωσε, για να τον… αφανίσετε.

Δεν σας εξέλεξε για να καταστρέψετε τη χώρα, ούτε σας εξουσιοδότησε να υπογράφετε μνημόνια και να καταπατείτε τις Συνταγματικές Διατάξεις κατά το δοκούν.
Θα έπρεπε ήδη με τις τόσες αντιδράσεις του λαού, όσο και με τα γκάλοπ που βοούν, να έχετε αντιληφθεί ότι έχετε απωλέσει την εμπιστοσύνη των ελλήνων και έχετε ήδη καταρρεύσει ως κυβέρνηση.
Σαφώς γνωρίζετε ότι ό,τι έχετε υπογράψει είναι άκυρο, διότι αντίκειται προς τις διατάξεις του Συντάγματος και μη αποδεκτό από την μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων.
Απομακρυνθείτε λοιπόν, οικιοθελώς, από την εξουσία, κάντε εκλογές και ο κυρίαρχος λαός θα δώσει λύση. Αυτό θα πρέπει να γίνει έγκαιρα, και για το δικό σας καλό και για το καλό της πατρίδος.

Όσον αφορά τους κλέφτες, τους επίορκους και τους απατεώνες, δεν θα τους σώσουν ούτε οι παραγραφές ούτε ασυλίες, διότι ο αγανακτισμένος ελληνικός λαός δεν τις αναγνωρίζει, διότι απλά απετέλεσαν τη βάση για τη σκοπουμένη διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων εις βάρος του.
Φύγετε λοιπόν, και όσοι δεν ενεπλάκησαν σε παράνομες πράξεις, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα άλλο εκτός από το… φυσιολογικό εκλογικό μαύρισμα.
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται πλέον τις… υπηρεσίες σας. Θα αγωνισθεί και θα ανακάμψει. Και μη λησμονείτε ότι δεν είσθε ούτε πολύτιμοι, ούτε αναντικατάστατοι.
Ας το πάρει ο καθένας μας απόφαση: ή θα τους πολεμήσουμε ή θα μας πεθάνουνε!
Δεν θα σταματήσουν, ακόμη και εάν πληρώναμε όλοι οι έλληνες τα χαράτσια.
Ακόμη κιʼ αν τα νούμερα «έβγαιναν».

Σκοπός τους είναι η υποταγή των ελλήνων. Όμως «δεν θα κάνουν τίποτα» όπως είπε κιʼ ένας αγιορείτης γέροντας… Έχει αμφιβολία κανείς για τον σκοπό τους;
Νομίζει κανείς ότι θα μας αφήσουν ήσυχους, πριν προσπαθήσουν να μας «τελειώσουν»;
Γιʼ αυτό, ας το πάρει ο καθένας απόφαση:
Ή θα τους πολεμήσουμε με κάθε μέσο, ή θα μας πεθάνουνε!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti