Π. Δούκας: «Η Σπάρτη είναι μια ιδέα, όχι απλά μια πόλη…» (VIDEO)

Αποκλειστική συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Σπάρτης στον «Λακωνικό Τύπο»

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2019 19:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Π. Δούκας: «Η Σπάρτη είναι μια ιδέα, όχι απλά μια πόλη…» (VIDEO)

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στον «Λακωνικό Τύπο» ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας.

Ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας και Εξωτερικών, μεταξύ άλλων, απαντά σε ερωτήματα όπως: Γιατί αποφάσισε να διεκδικήσει τη δημαρχία Σπάρτης στην παρούσα φάση, τι χρειάζεται ένας δήμαρχος για να προσδώσει αίγλη στην πόλη του, ποιο είναι το χαρακτηριστικό ενός ηγέτη και ποια η σχέση του με την ομάδα, αλλά και πως μπορεί ένας ικανός δήμαρχος να ξεπεράσει το πρόβλημα της μη χρηματοδότησης από το κράτος.

Ακόμα, εξηγεί πως θα χειριστεί και θα ανταποκριθεί στα ζητήματα καθημερινότητας των δημοτών, με ποιον τρόπο θα αξιοποιήσει την προσφορά των ομογενών και θα ισχυροποιήσει τους δεσμούς μαζί τους προς όφελος της περιοχής, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στο έργο της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, αλλά και την ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασίας με την τοπική Εκκλησία.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Π. Δούκα στον Χρ. Πετρούλια στο παρακάτω video συνέντευξη θα προβληθεί και στην εκπομπή «Λακωνίζειν» του Ionian channel, την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 7:00 μμ)

Κάμερες: Τ. Κούρος, Αγγ. Κυριαζής
Μοντάζ: Τ. Κούρος (Studio Kouros)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti