Αίσιο τέλος για το καρναβάλι Σκάλας

Mayfair_Club
Ξεπερνώντας τους σκοπέλους που λίγο έλειψε να στοιχίσουν την ακύρωση του φετινού καρναβαλιού στη Σκάλα, η δημοτική αρχή, τα τοπικά...
Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ξεπερνώντας τους σκοπέλους που λίγο έλειψε να στοιχίσουν την ακύρωση του φετινού καρναβαλιού στη Σκάλα, η δημοτική αρχή, τα τοπικά συμβούλια, φορείς και σύλλογοι του Δήμου Ευρώτα αποφάσισαν να διεξαχθεί κανονικά η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που πραγματοποίησαν οι ανωτέρω εμπλεκόμενοι, αποφασίστηκε η διεξαγωγή του καρναβαλιού υπό την αιγίδα του Δήμου Ευρώτα και με διοργανωτή φορέα τον Εμπορικό Σύλλογο Σκάλας. Μάλιστα, για το σκοπό αυτό ορίστηκε Επιτροπή καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις φετινές εκδηλώσεις, με οποιαδήποτε μορφή, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τη 1 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας 14/2 στην κ. Σταυρούλα Μπέμπη στο 6947567515 και στην κ. Γαρυφαλλιά Ρουσάκου στο 6979255896.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος