Αυγουστιάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αγόριανη

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πλούσιος πολιτιστικών εκδηλώσεων θα είναι ο Αύγουστος στην Αγόριανη, σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων που ανακοινώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο...
Παρασκευή, 15 Ιούλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Πλούσιος πολιτιστικών εκδηλώσεων θα είναι ο Αύγουστος στην Αγόριανη, σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων που ανακοινώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της οικεία κοινότητα.   Συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 10/8 θα λάβει χώρα η β΄ αρχαιολογική και ιστορική ημερίδα με θέμα: «Ιστορική και αρχαιολογική περιήγηση στη βόρεια Λακεδαίμονα», που συνδιοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγόριανης και ο Δήμος Σπάρτης.
Επίσης, την Παρασκευή 12/8 και στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πρωτάθλημα τάβλι, σκάκι, και πινάκλι, ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα προβληθεί κινηματογραφική ταινία.
Την επομένη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει αφιέρωμα στον αξέχαστο Θανάση Βέγγο και την Κυριακή 13/8 οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μια ελληνική βραδιά με πάρτυ στα πεύκα.
Η διασκέδαση θα συνεχιστεί και στις 16/8 στις 9 το βράδυ, με το μεγάλο Αγοριανίτικο πανηγύρι που θα φιλοξενήσει τους Λάλεζα, Αρκαδόπουλο, Μανωλάκο, Κουτσοβασίλη, ενώ την αυλαία θα κλείσει παραδοσιακό γλέντι με τοπικά φαγητά και γλυκά, στο πλαίσιο του οποίου, θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Σημειώνεται, πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο: www.agoriani.org.

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος