Την πίτα της έκοψε «η Βιανδύνη»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν, την Κυριακή 29/1, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού και Ναυταθλητικού Συλλόγου της Ελιάς...
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν, την Κυριακή 29/1, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού και Ναυταθλητικού Συλλόγου της Ελιάς «η Βιανδύνη», στην αίθουσα της Μ. Κουμουτσάκου.  
Μέσα σε ευχάριστο κλίμα, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελένη Μπουντούνη ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, ενώ ο εφημέριος της Ελιάς π. Βασίλειος Παπασωτηρόπουλος, αφού ευλόγησε την πίτα, αναφέρθηκε στο έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας.
Χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Γιάννης Κολλιάκος, ο οποίος  μάλιστα ενημέρωσε λεπτομερώς τους παρευρισκομένους για τις ευχάριστες εξελίξεις στο Νοσοκομείο Μολάων.
Παρόντες στην όμορφη εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Γιάννης Σούρλας, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κκ Αλειφέρη και Μαυρομιχάλης, ο πρόεδρος της Ελιάς, οι πρόεδροι Μολάων και Πακιών, πρόεδροι των Συλλόγων, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, καθώς και οι ιστιοπλόοι ανοικτής θαλάσσης.
Τυχερός της βραδιάς, ο κ. Αθανάσιος Σπυρόπουλος, στον οποίο έτυχε το φλουρί.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti