«Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Τρίτη, 23 Απρίλιος 2019 19:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην επικοινωνιακή δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές»,  η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας,  συνεργάζεται με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, διοργανώνοντας εκπαιδευτική, βιωματική δράση με τίτλο «Ένας περίπατος από την αρχαία Σπάρτη σε μια βυζαντινή γειτονιά».

Στη διάρκεια της δράσης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, οι μαθητές, με αφετηρία τον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, θα ανακαλύψουν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και τη βυζαντινή γειτονιά και θα ενημερωθούν από ειδικό επιστήμονα για τη χλωρίδα που συνυπάρχει με μνημεία της πόλης μας. Στο τέλος του περιπάτου, οι μαθητές, χρησιμοποιώντας δείγματα φύλλων και φυτών που συνέλεξαν, θα δημιουργήσουν το δικό τους φυτολόγιο.

Για την ανωτέρω εκδήλωση είναι απαραίτητη η τηλεφωνική προσυνεννόηση (τηλέφωνα επικοινωνίας ΕΦΑΛΑΚ: 2731025363/23315 – κ. Χ. Γιαννακάκη, αρχαιολόγος).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος