Στο σπήλαιο της Καστανιάς έκοψε πίτα η Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Μονεμβασίας (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 17:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο σπήλαιο της Καστανιάς έκοψε πίτα η Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Μονεμβασίας (ΦΩΤΟ)

Σε ένα μοναδικό και ξεχωριστό τοπίο, όπως αυτό του σπηλαίου της Καστανιάς, έκοψε φέτος τη πίτα της η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μονεμβασίας (ΚΕΠΠΕΔΜ). Την πίτα ευλόγησαν οι εφημέριοι Νεάπολης και Λαχίου, π. Παναγιώτης Αρώνης και π. Παναγιώτης Κοντάκος.

Η πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΜ κ. Αλεξάνδρα Χαραμή, αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν, αναφέρθηκε στη μοναδικότητά του σπηλαίου, η επισκεψιμότητα του οποίου αυξάνεται κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη συνεχούς προβολής. Τέλος,  επαίνεσε όλους τους υπαλλήλους και συνεργάτες της, οι οποίοι όπως ανέφερε «στηρίζουν τη συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια».

Στην τελετή παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Νεάπολης, Μολάων και Μονεμβασίας κκ. Χαράλαμπος Κουτσονικολής, Ηλίας Καλογερίνης, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης και Γιώργος Βουνελάκης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Πετράκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς κ. Ανάργυρος Τζερεφός, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  Νεαπόλεως κ. Ευάγγελος Δρίβας, ο διοικητής του παραρτήματος Νεάπολης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Λεωνίδας Μαχαίρας και ο λιμενάρχης Νεάπολης κ. Θεόδωρος Μοτσάκος.

Πηγή: monemvasianews.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα