Ο Κ. Ζουράρις ομιλητής σε εκδήλωση των «Φίλων του Μουσείου Μάνης»

Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 17:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Κ. Ζουράρις ομιλητής σε εκδήλωση των «Φίλων του Μουσείου Μάνης»

Στις 8/10/2018 ο Σύλλογός «Φίλοι του Μουσείου Μάνης Μιχ. Κάσση» ξεκίνησε τις εκδηλώσεις του για 26η συνεχή χρονιά με διαλέξεις (ανά δεκαπενθήμερο) επάνω σε θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος -τα οποία αναλύουν γνωστοί επιστήμονες, καλλιτέχνες, ερευνητές- καθώς και με επισκέψεις και εκδρομές σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους στην Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με προγραμματισμένες διαλέξεις.

Τη Δευτέρα 11/2 και ώρα 8:00 μμ θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα «Ο Πολιτικός κόσμος της Ιλιαδορωμηοσύνης» με ομιλητή τον κ. Κώστα Ζουράρι, πολιτικό επιστήμονα – συγγραφέα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο εργαστήρι του γλύπτη M. Κάσση (Tζιροπούλου 15, Ν. Φάληρο, τηλ.: 2104817893) με ελεύθερη είσοδο για τον καθένα που θα ήθελε, όχι μόνο να διευρύνει τις γνώσεις του, αλλά και να εκφράσει τις απόψεις του.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα