Ετήσια χοροεσπερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης

Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 17:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ετήσια χοροεσπερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης

Την ετήσια χοροεσπερίδα του, που θα συνοδευτεί από κοπή βασιλόπιτας, διοργανώνει ο  Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο κέντρο “Leonidas Palace” (ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου).

Θα προσφερθεί πλούσιο μενού, κρασί, βασιλόπιτα, ενώ το κοινό θα διασκεδάσει ορχήστρα με τους: Ανδρέα Κωνσταντινόπουλο, Μάγδα Κούμπουλα και Νικολέττα Ξερακιά στο τραγούδι, Σωτήρη Κανελλάκης στο κλαρίνο, Κώστα Βεργυρή στο μπουζούκι, Παναγιώτη Κουτούζο στην κιθάρα, Γιάννη Κατράνη στα πλήκτρα και Σαράντο Γεωργακόπουλο στα κρουστά.

Η τιμή της πρόσκλησης με πλήρες μενού ανέρχεται σε 20 ευρώ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο θα προσπαθήσει όπως κάθε χρόνο να σας προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά» αναφέρεται στο κάλεσμα του Κυνηγετικού Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα