Βασιλόπιτα κόβει το Γηροκομείο Σπάρτης

Mayfair_Club
Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 14:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βασιλόπιτα κόβει το Γηροκομείο Σπάρτης

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Γηροκομείου Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6:00 μμ στο κέντρο “ΑΜΙ” στη Μαγούλα Σπάρτης.

Για τον δυνατόν καλύτερη φιλοξενία και ψυχαγωγία των προσκεκλημένων θα φροντίσουν τα μέλη του ΔΣ και οι φίλες του ιδρύματος.

Επίσης, για τον καλύτερο προγραμματισμό των προσκεκλημένων και των διοργανωτών, το Γηροκομείο γνωστοποιεί ότι προσκλήσεις (10 ευρώ) και λαχνοί για την κλήρωση δώρων στην εκδήλωση, διατίθενται από τη γραμματεία του ιδρύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 27310 26555.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος