Στην έκθεση κειμηλίων του Χρ. Κατσαμπάνη ξεναγήθηκε ο Μητροπολίτης Ευστάθιος (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 17:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην έκθεση κειμηλίων του Χρ. Κατσαμπάνη ξεναγήθηκε ο Μητροπολίτης Ευστάθιος (ΦΩΤΟ)

Την έκθεση ιστορικών κειμηλίων του συλλέκτη κ. Χρήστου Κατσαμπάνη, που φιλοξενείται στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, επισκέφθηκε την Πέμπτη 1/11 ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, συνοδευμένος από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα. Ο σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τα εκθέματα από τον ίδιο τον συλλέκτη.

Η έκθεση των ιστορικών κειμηλίων στο Διοικητήριο Λακωνίας συνεχίζεται για λίγες ημέρες ακόμα, όπου μικροί και μεγάλοι θα  έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά σπάνια εκθέματα.

Με πρωτοβουλία της, η Περιφέρεια Πελοποννήσου/Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς των μαθητών, γιατί θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό προάγεται η ιστορική μνήμη, διατηρείται η πολιτιστική κληρονομιά και επιτυγχάνεται η διάδοσή της στις νεότερες γενιές.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος