Εγκαινιάζεται η έκθεση φωτογραφίας του Γ. Ψυχογιού στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

«Περιδιαβάζοντας το Άγιο Όρος»

Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018 16:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινιάζεται η έκθεση φωτογραφίας του Γ. Ψυχογιού στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Ψυχογιού «Περιδιαβάζοντας το Άγιο Όρος», καθώς και μουσική παράσταση «Μελωδίες του Φωτός» με τους Ιωάννα Φόρτη και Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 7:30΄ μμ  στο ισόγειο της Βιβλιοθήκης, ενώ η μουσική παράσταση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης «Ευάγγελος Φιλιππόπουλος» την ίδια ημέρα (14/10) και ώρα 9:30΄ μμ.

Συντονιστής – παρουσιαστής της εκδήλωσης είναι ο κ. Νικόλαος Ι. Κουφός, εκπαιδευτικός – συγγραφέας.

Η έκθεση φωτογραφίας του κ. Γιώργου Ψυχογιού θα λειτουργεί στο ισόγειο της Βιβλιοθήκης από 14/10/2018 έως 30/11/2018 και θα είναι επισκέψιμη κατά τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27310 26853 και 27310 21180 τις   εργάσιμες ημέρες και ώρες της Βιβλιοθήκης, καθώς και στις διευθύνσεις: www.nikiforos.edu.gr, www.facebook.com/dkbspartis

Συνδιοργανωτές είναι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι ο «Λακωνικός Τύπος» και το lakonikos.gr.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα