Εκφράσου για τον Πολιτισμό στον δήμο σου

Σε εξέλιξη η έρευνα «Οι Πολίτες για τον Πολιτισμό»

Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 20:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκφράσου για τον Πολιτισμό στον δήμο σου

- Τι σημαίνει για σένα πολιτισμός;  
- Τι άποψη έχεις για τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου σου;
- Τι αλλαγές θα πρότεινες;
 
Τώρα έχεις την ευκαιρία αυτή!
 
Η Culture Polis υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και τη στήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με τη νέα έρευνά της «Οι Πολίτες για τον Πολιτισμό_CitizenTalks» δίνει το λόγο στους πολίτες και ζητάει τη γνώμη σου  για την πολιτιστική δραστηριότητα στον  δήμο σου και όχι μόνο.

Πολίτες για τον Πολιτισμό_CitizenTalks
Η CulturePolis, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που δραστηριοποιείται από το 2006 σε θέματα Πολιτισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης & Καινοτομίας σε Ελλάδα και Ευρώπη πραγματοποιεί την πανελλαδική διαδικτυακή έρευνα «Οι Πολίτες για τον Πολιτισμό_CitizenTalks» (για περισσότερες πληροφορίες για την CulturePolis και τις δράσεις της επισκεφτείτε το www.culturepolis.org) .

Στην έρευνα αυτή η CulturePolis και οι συνεργάτες της σας καλούν να εκφράσετε τη γνώμη σας για την πολιτιστική δραστηριότητα των περιοχών / δήμων όπου κατοικείτε, να μας πείτε ποιες πρωτοβουλίες θεωρείτε κατάλληλες για την περιοχή σας, τι ανάγκες έχετε στο χώρο του πολιτισμού, πώς αντιλαμβάνεστε τις πολιτιστικές δραστηριότητες αλλά και τον πολιτισμό εν γένει. Ο λόγος σε εσάς!


Πάρε μέρος στην έρευνα πατώντας εδώ


Για οποιαδήποτε απορία / διευκρίνιση παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Ομάδα Έρευνας CulturePolis: Κωνσταντίνα Καραμέρη, υπεύθυνη Έργων CulturePolis; email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ: 6980824389

- Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (http://www.culture.gr)
- Υποστηρικτής έρευνας: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (http://www.mcf.gr/index.php/el)
- Χορηγός επικοινωνίας: ελculture (www.elculture.gr)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα