Μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες ο τσακώνικος χορός! (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 09:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες ο τσακώνικος χορός! (ΦΩΤΟ)

Μια θέση στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες κατέκτησε η Τσακωνιά και ο διάσημος τσακώνικος χορός της Αρκαδίας, ύστερα από χορευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο Λεωνίδιο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μελιτζάzz 2018 – Λαβύρινθος».

Η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου βοήθησε ώστε ο στόχος να επιτευχθεί, καθώς στον χορό συμμετείχαν χορευτές από εφτά τσακώνικα, χορευτικά συγκροτήματα, αλλά και απλοί πολίτες που συνολικά έφτασαν τα 1.302 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων, χόρεψαν ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, o περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος και ο τέως δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτρης Τσιγκούνης.

Με πληροφορίες από parapolitika.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος