Θεσμός το Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Mayfair_Club

Επιτυχημένη η 3η διοργάνωση με τη συμμετοχή 10 χορωδιών από όλη τη χώρα - Βραβεύτηκαν ο συνθέτης Γ. Κατσαρός και η δημοσιογράφος Ζ. Κουτσελίνη

Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 13:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θεσμός το Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Mε απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το «3ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα», που διοργάνωσαν ο Σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες» και η χορωδία «Λιόπετρα», το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Ιδιαίτερες στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά την έναρξη του φεστιβάλ το Σάββατο, όταν οι διοργανωτές απένειμαν τιμητικά βραβεία στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κατσαρό, για την προσφορά του στη μουσική και τον πολιτισμό, καθώς και στη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του φεστιβάλ, Ζήνα Κουτσελίνη για το κοινωνικό της έργο.

Την παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» βράβευσε η πρόεδρος της Χορωδίας «Λιόπετρα», Νικολέτα Λεϊμονίτη και ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος. Το «παρών» στο φεστιβάλ έδωσαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, μεταξύ των οποίων η υπεύθυνη Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Σταματική (Μάντω) Μπελεγρή.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν δέκα χορωδίες από όλη την Ελλάδα και περισσότεροι από 500 χορωδοί και συνοδοί από τη Θήβα, τη Σύρο, την Κέρκυρα, το Χαλάνδρι και τη Λακωνία, σε  ένα διήμερο μουσικό «ταξίδι», που περιελάμβανε τραγούδια του Γιώργου Κατσαρού  και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Μετά το πέρας του «Φεστιβάλ Χορωδιών Ευρώτα», τα μέλη των χορωδιών μετά των μαέστρων και των ανθρώπων που στήριξαν όλες τις συμμετοχές παρακάθισαν σε ένα δείπνο  αγάπης, χαράς και διασκέδασης.

 Φωτο: Νέοι Ορίζοντες Δ. Ευρώτα, Π. Βελουδάκη, Δ. Βαγγελόγλου
Video: Νέοι Ορίζοντες Δ. Ευρώτα

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος