«4ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» στην Κοκκινόραχη

Με παράδοση Μακεδονίας, Αν. Ρωμυλίας και Πόντου

Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 19:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«4ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» στην Κοκκινόραχη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης «Πάρνων» διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το «Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό», αυτή τη φορά με χορούς και τραγούδια από τη Μακεδονία, την Ανατολική Ρωμυλία και τον Πόντο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου και ώρα 20.00, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κοκκινόρραχης. Πάντα με σεβασμό προς την παράδοση και με μόνο στόχο την προώθηση του πολιτισμού, τα χορευτικά τμήματα θα αναβιώσουν έθιμα και χορούς από τις τρεις αυτές περιοχές του ελληνισμού.

Συμμετέχουν και μας τιμούν με την παρουσία τους: Χορευτικό Τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης, Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Σπάρτης, Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα». Την εκδήλωση πλαισιώνει η ορχήστρα του Γιώργου Κωτσίνη.

Την επιμέλεια-οργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης «Πάρνων» και τη συνδιοργάνωση το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών