Ρεσιτάλ πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Mayfair_Club
Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 08:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ρεσιτάλ πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Στο πλαίσιο «Κύκλοι Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων 2017-2018 – Μουσικό Καλοκαίρι, το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Σπάρτης διοργανώνει ρεσιτάλ πιάνου, την  Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συναυλιών «Γεώργιος Φελούρης» του ωδείου.

Ερμηνεύει η Αναστασία Νικόλαρου, τελειόφοιτος και υποψήφια πτυχιακών εξετάσεων Ιουνίου 2018, σε διδασκαλία Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Θα ακουστούν έργα των: Bach, Mozart, Beethoven, Czerny, Chopin, Manuel de Falla, Καλομοίρης & Beethoven, Concerto No. 3 in C minor, op. 37 Στο δεύτερο πιάνο συνοδεύει ο υπεύθυνος καθηγητής Γιώργος Παναγιωτόπουλος.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος