Ποιοτικές ερμηνείες και φέτος στα «Χορωδιακά» του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τετάρτη, 30 Μάιος 2018 14:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ποιοτικές ερμηνείες και φέτος στα «Χορωδιακά» του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία διεξήχθη, το Σάββατο 26/5, η ετήσια χορωδιακή συνάντηση του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης με τίτλο «Χορωδιακά 2018», στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σπάρτης. Στην εκδήλωση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό, εκτός από τη χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, συμμετείχαν η Χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων Ιωαννίνων και η Γυναικεία Χορωδία «Καλλιτεχνήματα».

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, κ. Δημοσθένης Τσαπάρας, η γραμματέας του συλλόγου κ. Γιάννα Κατσουγκράκη και η κ. Χριστίνα Μακρυσοπούλου, ως εκπρόσωπος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, η Μαρία Βελμάχου παρουσίασε έργα για πιάνο, ενώ αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκε η χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων Ιωαννίνων υπό τη διεύθυνση του Βαλιντίν Στεφάνοφ. Στη συνέχεια, η γυναικεία χορωδία «Καλλιτεχνήματα» παρουσίασε χορωδιακά έργα σε επεξεργασία Δημήτρη Μηνακάκη, υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Μιχαλοπούλου. Ακολούθως, ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης παρουσίασε επτά μουσικά έργα σε διεύθυνση του  Νίκου Καριώτη.

Η αυλαία της εκδήλωσης έπεσε με ερμηνεία -από κοινού των τριών χορωδιών- ενός παραδοσιακού τραγουδιού της Ρόδου με τίτλο «Το ξύπνημα του γαμπρού».

Η εκδήλωση αποτέλεσε μέρος των εκδηλώσεων μνήμης «Παλαιολόγεια 2018», σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος