Ο Κροκεάτης μαέστρος Χρ. Κολοβός διευθύνει την Φιλαρμονική του Δ. Αθηναίων

Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 12:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Κροκεάτης μαέστρος Χρ. Κολοβός διευθύνει την Φιλαρμονική του Δ. Αθηναίων

Ο Κροκεάτης μαέστρος Χρήστος Κολοβός θα διευθύνει τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, σε έργα Ελλήνων συνθετών των τελευταίων 200 ετών, το Σάββατο 26/5 και ώρα 8:30΄ μμ, στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου

Η συναυλία αποτελεί μέρος των 14ων Ελληνικών Μουσικών Γιορτών που διοργανώνει και διευθύνει καλλιτεχνικά ο μαέστρος Βύρων Φιδετζής.

Στη συναυλία θα ακουστούν ελληνικοί χοροί της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και πόλκες, εμβατήρια, βαλς κ.ά. των Επτανησίων Νικ. Χ. Μάντζαρου, Σπ. Σαμάρα, Αντ. Λιβεράλλη, Αλεξ. Κατακουζηνού, Αλεξ. Γκρεκ, Διον. Λαυράγκα, Διον. Βισβάρδη, Σπ. Καίσαρη, Σπ. Δουκάκη, Στέφ. Δολιανίτη και Σπ. Προσωπάρη, αλλά και των Ν. Σκαλκώτα και Θωμά Μπακαλάκου.

Οι ενοργανώσεις, διασκευές και μεταγραφές κάποιων εξ’ αυτών είναι των μαέστρων Στέφ. και Σπ. Δολιανίτη, Σπ. Μαυρόπουλου, Σπ. Προσωπάρη, Αλ. Κάτσιου και Δημ. Μίχα.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα