Παρουσιάζονται προμελέτη και ενέργειες για το νέο μουσείο Σπάρτης

Mayfair_Club

Την Πέμπτη στο Διοικητήριο

Τρίτη, 15 Μάιος 2018 18:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάζονται προμελέτη και ενέργειες για το νέο μουσείο Σπάρτης

Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που έχει συνάψει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την μελέτη του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης, την Πέμπτη 17 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της μουσειολογικής προμελέτης και των ενεργειών για την ίδρυση του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης.

Η εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για τις 7:30΄ μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Λακώνων ποιητών Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του Διοικητηρίου Λακωνίας, θα λάβει χώρα παρουσία της γενικής γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μαρίας Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, το Συμβούλιο Μουσείων έδωσε ομόφωνα το «πράσινο φως» στη μουσειολογική προμελέτη, καθώς και στο επικαιροποιημένο κτηριολογικό πρόγραμμα του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος