Διαδραστικό εργαστήρι για ενήλικες στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 15:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδραστικό εργαστήρι για ενήλικες στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς(ΠΙΟΠ)οργανώνει την Τετάρτη 25 Απριλίου (ώρα 18:00), διαδραστικό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και για φοιτητές παιδαγωγικών σχολών, με τίτλο «Τεχνικές θεάτρου στη σχολική τάξη: Φωνή, σώμα, λόγος ΙΙ», στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Η θεατρολόγος Σοφία Καραγιάννη αξιοποιεί τα εκφραστικά μέσα του εκπαιδευτικού(φωνή, σώμα, λόγος), αναδεικνύοντάς τα σε σημαντικά εργαλεία διδασκαλίας. Το σεμινάριο παρέχει πρακτικές οδηγίες και ασκήσεις για τη φωνητική αγωγή, τη στάση του σώματος και τον ρυθμό του λόγου στη σχολική τάξη. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η διάρκεια του εργαστηρίου ανέρχεται σε 2 ώρες. Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν, ωστόσο απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Το εν λόγω σεμινάριο, παρ’ ότι αποτελεί συνέχεια και επέκταση του πολύ επιτυχημένου σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στις 17/01/2018, λειτουργεί αυτοτελώς, ώστε η παρακολούθηση του προηγουμένου να μην αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής σ’ αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti