Ομιλία Απ. Πιερρή στη Σπάρτη για τον Χρυσό Αιώνα

Mayfair_Club
Πέμπτη, 12 Απρίλιος 2018 19:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ομιλία Απ. Πιερρή στη Σπάρτη για τον Χρυσό Αιώνα

«Η Μορφή του Χρυσού Αιώνα: ο Θρίαμβος του Δωρικού. Από τον Πίνδαρο και τον Ναό του Διός στην Ολυμπία στον Σοφοκλή και τον Παρθενώνα (479-431 π.Χ.)» είναι το θέμα ομιλίας που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (13/4) στη Σπάρτη, ο διευθυντής του Κέντρου Φιλοσοφικών Ερευνών της Πάτρας, Απόστολος Λ. Πιερρής.

Η συνάντηση και ομιλία, στο πλαίσιο του κύκλου «Η Σπάρτη από την Δημιουργία του Ελληνισμού στην Ελληνική Ηγεμονία. Το Λακεδαιμόνιο Θέρος (556-371 π.Χ.)», θα λάβει χώρα στις 8:30΄ το βράδυ στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης (Γκορτσολόγου 97).

«Τις βαθύτατες ευχαριστίες μου οφείλω και ευχαρίστως αποδίδω στον ιστορικό Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης μαζί με τον αρμόζοντα έπαινο για την ευαισθησία του στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης, όταν μάλιστα αφορούν στην μοναδικότητα της προσφοράς της για την συγκρότηση του κλασσικού Ελληνισμού» αναφέρει ο κ. Πιερρής.

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ μετά την ομιλία θα υπάρξει χρόνος για συζήτηση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος