Ρεσιτάλ βιολιού και πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Mayfair_Club

Την Κυριακή 1/4

Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 15:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ρεσιτάλ βιολιού και πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Στο πλαίσιο των «Κύκλων Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων 2017-2018 – Η Μουσική της Άνοιξης», το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Σπάρτης διοργανώνει ρεσιτάλ βιολιού και πιάνου,  την  Κυριακή 1 Απριλίου και ώρα 1:00 μμ στην αίθουσα συναυλιών «Γεώργιος Φελούρης» του ωδείου (Λεωνίδου 72, Σπάρτη)

Ερμηνεύουν οι σπουδαστές: Χρύσα Φωτάκη (μέση σχολή βιολιού), Βασίλης Γάββαρης (επίπεδο ανωτέρας πιάνου). Συμμετέχει ο σπουδαστής Παναγιώτης Δρακόπουλος (ανωτέρα σχολή πιάνου)
Διδασκαλία: Ματθαίος Δακουτρός και Μαρία Βελμάχου.

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στον χώρο του ωδείου θα υπάρχει έκθεση από χειροποίητες λαμπάδες που φιλοτεχνεί η Αναστασία Νικόλαρου, καθηγήτρια μουσικοκινητικής αγωγής και θεωρητικών.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος