Στη Σκάλα η «1η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Ευρώτα»

Mayfair_Club
Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017 18:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Σκάλα η «1η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Ευρώτα»

Ο σύλλογος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», η Δημοτική Κοινότητα Σκάλας, ο Δήμος Ευρώτα, η χορωδία «ΛΙΟΠΕΤΡΑ» και η παιδική χορωδία «Ορίζοντες  διοργανώνουν την «1η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Ευρώτα», την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Μία εκδήλωση ευχών, γιορτής, αγάπης, χαράς και ελπίδας. Μία εκδήλωση για τα παιδιά με εορταστικά τραγούδια και κάλαντα, πολλές λιχουδιές και παιχνίδια.

Ο σύλλογος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» που έχει ξεχωρίσει για την σπουδαία κοινωνική και πολιτιστική του δράση, έχει τιμηθεί με δύο κρατικά βραβεία, ένα παράσημο της Προεδρίας της Δημοκρατίας και άλλες πολλές διακρίσεις, συνεχίζει, με σεβασμό στον πολιτισμό και αγάπη στον συνάνθρωπο, θέτοντας υψηλούς στόχους, με μόνο αντίπαλο την κρίση, την ανέχεια, τη φτώχια.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος