Στιγμές μουσικής χαλάρωσης για τους οπλίτες του ΚΕΕΜ

Σε συνεργασία με την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 18:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στιγμές μουσικής χαλάρωσης για τους οπλίτες του ΚΕΕΜ

Για μία ακόμη φορά δόθηκε ευκαιρία σε μουσικό σχήμα -σε συνεργασία με την  Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας “Χείλων ο Λακεδαιμόνιος” να χαρίσει  στιγμές ψυχικής ανάτασης στους νεοσυλλέκτους του ΚΕΕΜ  Σπάρτης.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (4/12), μουσικό  σχήμα αποτελούμενο από τους μουσικούς: Γεώργιο Κούτουλα, Γεώργιο Σκούρο και Γιώτα Αποστολάκου, με την μουσική και τα τραγούδια τους  έδωσαν την ευκαιρία στους νεοσύλλεκτους να ξεφύγουν λίγο από την εκπαίδευση  και να διασκεδάσουν.

Όλα τα παραπάνω διοργανώθηκαν μετά από  σχετική έγκριση του Ταξιάρχου του ΚΕΕΜ  Ιορδάνη Χατζηνικολάου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής του ΚΕΕΜ Ταξίαρχος Ιορδάνης  Χατζηνικολάου, διοικητής εκπαίδευσης κ. Βλάσσης, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες.

Ο  οργανωτής και επιμελητής  της εκδήλωσης, Δημήτρης Διαμαντάκος ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο του ΚΕΕΜ, για την φιλοξενία και  ευχήθηκε στους νεοσύλλεκτους καλή θητεία και δήλωσε ότι η Λακωνία πάντα θα τους περιμένει.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος