Νέα γυναικεία χορωδία ίδρυσαν οι Φίλοι της Μουσικής «Ταϋγέτη»

Μουσική εκδήλωση στις 16/12

Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 16:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέα γυναικεία χορωδία ίδρυσαν οι Φίλοι της Μουσικής «Ταϋγέτη»

Ο μουσικός σύλλογος «Φίλοι της Μουσικής –ΤΑΥΓΕΤΗ» από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2017 ίδρυσε ένα νέο τμήμα τρίφωνης γυναικείας χορωδίας.

Το νεοϊδρυθέν τμήμα στελεχώνεται από παλιές αλλά και νέες χορωδούς. Τα έμπειρα μέλη της τετράφωνης μεικτής χορωδίας του συλλόγου με την επωνυμία «Μιχ. Μαχαίρας» πλαισιώθηκαν από νέες χορωδούς οι οποίες με την φρεσκάδα τους και την ζωηρή τους διάθεση, θα ολοκληρώσουν τις προσπάθειες του συλλόγου μας, για αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής στην πόλη μας.

Ο μελλοντικός σκοπός και η πρόθεση της νεοϊδρυθείσης γυναικείας χορωδίας είναι η διάδοση της ποιοτικής μουσικής, με κλασσικό και νέο ρεπερτόριο, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε διάφορα μέρη εντός και εκτός νομού.

«Φιλοδοξούμε να γίνουμε πρεσβευτές της πολιτιστικής ζωής της  Σπάρτης λαμβάνοντας μέρος σε διάφορα φεστιβάλ, σε διαγωνισμούς και σε χορωδιακές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις που τυχόν κληθούμε» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Η πρώτη εμφάνιση της νέας γυναικείας χορωδίας θα πραγματοποιηθεί στη χριστουγεννιάτκη εκδήλωση του συλλόγου, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μμ στο κέντρο «ΑΜΙ» στη Μαγούλα Σπάρτης.

Την δ/νση της χορωδίας έχει η μαέστρος κ. Φωτεινή Δομικού-Σακκέτα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti