«Μουσικό Απόγευμα» από τον ΜΟΣ στη μνήμη του μαέστρου Δ. Αθανασόπουλου

Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 16:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μουσικό Απόγευμα» από τον ΜΟΣ στη μνήμη του μαέστρου Δ. Αθανασόπουλου

Το καθιερωμένο «Μουσικό Απόγευμα» διοργανώνει και φέτος ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μμ, στο κέντρο ΑΜΙ, στη Μαγούλα.

Στην εκδήλωση, η οποία είναι αφιερωμένη στο Δημήτρη Αθανασόπουλο, συμμετέχουν η μικτή πολυφωνική και η ανδρική εκκλησιαστική χορωδία του ΜΟΣ, σε μελωδίες που ο αείμνηστος μαέστρος αγάπησε.

Η τιμή πρόσκλησης ανέρχεται σε 10 ευρώ και περιλαμβάνει σπιτικά γλυκίσματα και μεζέδες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την πρόσκλησή τους από το Φαρμακείο Ρέγκλη – Καλαμαρά (κεντρική πλατεία Σπάρτης) και το κατάστημα της κ. Ευγενίας Τσάχαλη (Ηλ. Γκορτσολόγου 22).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος