«Αντάμωμα Παράδοσης και Τέχνης» από το Σύλλογο «ΕΥ ΖΗΝ» στη Σκάλα

Τρίτη, 07 Νοέμβριος 2017 15:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Αντάμωμα Παράδοσης και Τέχνης» από το Σύλλογο «ΕΥ ΖΗΝ» στη Σκάλα

Το «Αντάμωμα Παράδοσης και Τέχνης» διοργανώνει ο Σύλλογος «ΕΥ ΖΗΝ», το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βιωματικό ταξίδι στην παράδοση και με τις πέντε αισθήσεις τους, αφού η βραδιά θα περιλαμβάνει παραδοσιακά ακούσματα, διαλέξεις, παραδοσιακά κεράσματα, ενδυμασίες άλλων εποχών χειροποίητα χαλιά, παραδοσιακούς χορούς και πολλές εκπλήξεις.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές «σκοπός μας είναι η καινοτομία στον πολιτισμό, η συνεργασία ανάμεσα στους φορείς που τον προάγουν με σεβασμό στην παράδοση και η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου μας».

«Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι με προορισμό το αντάμωμα της παράδοσης με την τέχνη. Καλή αντάμωση» αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος