Μια προτομή για τον αείμνηστο Σπαρτιάτη συγγραφέα Δ. Πετσετίδη

Εκδήλωσης προς τιμήν του, παρουσία ανθρώπων του Πνεύματος και του Πολιτισμού

Τρίτη, 07 Νοέμβριος 2017 07:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια προτομή για τον αείμνηστο Σπαρτιάτη συγγραφέα Δ. Πετσετίδη

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης  σε μία εκδήλωση τιμής προς τον αείμνηστο Σπαρτιάτη λογοτέχνη Δημήτρη Πετσετίδη (1940-2017), αποδέχεται τη δωρεά της προτομής του, που φιλοτέχνησε και προσφέρει στο Μουσείο Νεότερης Σπάρτης ο μαθητής του, γλύπτης Δημοσθένης Τζανάκος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου  και ώρα 7.30΄ μμ στο Μουσείο της Νεότερης Σπάρτης (Λυκούργου 82).
Τιμή αποτελεί για τον λογοτέχνη, όπως και για τον γλύπτη, αλλά και για την πόλη της Σπάρτης, η παρουσία στην εκδήλωση καταξιωμένων λογοτεχνών, οι οποίοι θα μιλήσουν από καρδιάς για την Τέχνη του λογοτέχνη και του γλύπτη, αλλά και για την Τέχνη της αγάπης και της φιλίας:

Την εκδήλωση θα τιμήσουν οι:
-Θανάσης Βαλτινός, πεζογράφος, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.
-Σωτήρης Δημητρίου, διηγηματογράφος.
-Δημήτρης Αλεξίου, ποιητής.
- Γεωργία Κακούρου-Χρόνη, μουσειολόγος.    

Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος της Διοικούσας Επιτροπής του Μουσείου Νεότερης   Σπάρτης και εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αρκαδίας – Λακωνίας.

Τα βιβλία του Δημήτρη Πετσετίδη προσφέρονται ευγενικά στο Μουσείο Νεότερης Σπάρτης από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αρκαδίας –Λακωνίας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος