Μια έκθεση για το «Σπάρταθλον» μέσα από το φακό της ΛΕΦΩΣ! (ΦΩΤΟ)

Η Λέσχη παρούσα και στη δράση «Σπάρτη Ανοιχτή Πόλη»

Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 15:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια έκθεση για το «Σπάρταθλον» μέσα από το φακό της ΛΕΦΩΣ! (ΦΩΤΟ)

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα (25/9), η μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Σπάρταθλον»  της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης (ΛΕΦΩΣ) στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης.

Εκτίθενται 60 φωτογραφίες από το αρχείο φωτογραφιών της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης από το 2007 έως και το 2016. Κάθε φωτογραφία περιγράφει μία ξεχωριστή ιστορία, έναν σημαντικό αθλητή ή ένα στιγμιαίο συναίσθημα του «Σπάρταθλον» από το 2007 έως το 2016.

Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Γεωργία Γαλανοπούλου, ευχαρίστησε την Κουμαντάρειο Πινακοθήκη για τη φιλοξενία, ενώ πρότεινε τη δημιουργία μουσείου που θα είναι αφιερωμένο στο «Σπάρταθλον».

Το κοινό που βρέθηκε στην Πινακοθήκη περιηγήθηκε στην έκθεση, ενώ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και video με πλάνα από τη διαδρομή του «Σπάρταθλον».

Η έκθεση θα λειτουργεί για το κοινό καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, εκτός Τρίτης από 09.00 έως 15.00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου 2017. Σημειώνεται ότι η  είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και την Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης.

Ζωντανή παρουσίαση του «Σπάρταθλον»
με «σφραγίδα» ΛΕΦΩΣ!
Εξάλλου, το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της δράσης «Σπάρτη Ανοιχτή Πόλη», η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης θα βρίσκεται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων! Στη διασταύρωση των δύο κεντρικότερων δρόμων της Σπάρτης (Κων. Παλαιολόγου και Λυκούργου), από τις 21:30   μέχρι και τις 23:30 θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ζωντανή παρουσίαση του «Σπάρταθλον 2017», καθώς και στοιχείων που αφορούν τον αγώνα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη φωτογραφίες από το φετινό Σπάρταθλον, τις οποίες θα έχουν τραβήξει τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΛΕΦΩΣ καλύπτει φωτογραφικά τον αγώνα εδώ και 7 χρόνια, ενώ και φέτος με συνολικά 20 διαπιστευμένα μέλη της θα ακολουθήσει τον αγώνα των 246 χλμ, από την Αθήνα μέχρι και την Σπάρτη! Παράλληλα θα παρουσιαστούν ζωντανά videos του φετινού αγώνα, όλες οι τελευταίες εξελίξεις, καθώς και η πορεία των Σπαρτιατών Σπαρταθλητών.

Στο κάλεσμά της η ΛΕΦΩΣ μάς προσκαλεί «να γνωρίσουμε το Σπάρταθλον εκ νέου, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης! Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 στη διασταύρωση των οδών Κων. Παλαιολόγου και Λυκούργου».

 MG 4066

22051022 1903979456588630 4245700050451097243 o

Φωτο: ΛΕΦΩΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti