Ευχαριστίες Γαλανοπούλου για τη «Λευκή Νύχτα» της Σπάρτης

Τετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 14:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστίες Γαλανοπούλου για τη «Λευκή Νύχτα» της Σπάρτης

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της 3ης «Λευκής Νύχτας» της Σπάρτης, αποδίδει η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δ. Σπάρτης, κ. Γεωργία Γαλανοπούλου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

«Την Παρασκευή 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία η “Λευκή Νύχτα” στη Σπάρτη.

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ανέλαβε την μουσική κάλυψη με ενιαία μουσική σε όλο το κέντρο της πόλης με ποιοτικά Ελληνικά & Ξένα τραγούδια.

Η “Λευκή Νύχτα” είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε με στόχο να αποτελέσει πόλο έλξης για την πόλη μας. Διοργανώσαμε μεγάλη γιορτή μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες να διασκεδάσουν, να κάνουν τα ψώνια τους και να γνωρίσουν την φιλόξενη πόλη μας.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό, την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας με το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης, την Δημοτική Αστυνομία Σπάρτης και τους υπαλλήλους του Δήμου Σπάρτης.

Επίσης να συγχαρούμε όλους τους εμπόρους για τις πρωτοβουλίες δράσεων που πήραν (μουσικά happenings, event, κεράσματα) καθώς επίσης για τις εκπτώσεις και προσφορές που είχαν στα καταστήματα τους την βραδιά αυτή, γεγονός που βοήθησε και τόνωσε την τοπική αγορά της Σπάρτης».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος