Οι φίλοι έσμιξαν και εντυπωσίασαν στην Αρεόπολη (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 16:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι φίλοι έσμιξαν και εντυπωσίασαν στην Αρεόπολη (ΦΩΤΟ)

Στην Αρεόπολη φιλοξενήθηκε το 4ο παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017.

Η πλατεία «Αθανάτων» γέμισε από φίλους οι οποίοι έσμιξαν και εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες το κοινό που κατέκλυσε την πλατεία για να παρακολουθήσει την μουσικοχορευτική παράσταση.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα: ο Xoρευτικός Σύλλογος Σκάλας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών, ο Σύλλογος Φιλοπρόοδων Δαφνιωτών «Άγιος Γεώργιος», ο Σύλλογος «Τερψιχόρη», η Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης και ο Όμιλος Διάδοσης Παραδοσιακών Χορών-Εθίμων «Η ΠΥΡΡΙΧΗ»

Οι χορευτές χόρευαν υπό την μουσική της ορχήστρας των Χαράλαμπος Γούλας (λαούτο), Θανάσης Μουρλας (βιολί), Νίκος Σταματάκος (κρουστά), Νίκος Τσιτας (κλαρίνο), Κατερίνα Πάτσιου (κανονάκι), τραγούδι: οι Σπύρος Κουτσοβασίλης-Αθηνά Κοκκόλη-Ναττάσα Μουτσάνα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι  Χρυσούλα Κολοκούρη και Σταυρούλα Αθανασάκου, ενώ τη μουσική επιμέλεια Χαράλαμπος Γούλας.

Η εκδήλωση «Οι φίλοι όντας σμίξουνε…» διοργανώθηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στη Μάνη 2017», που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Πηγή: githio-click.gr

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti