Ενημερωτική ημερίδα στη Σκάλα Λακωνίας

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Οικονομική κρίση και αγροτική οικονομία» διοργανώνει στις 5.30΄το απόγευμα της Δευτέρας 21/11 στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας,...
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Οικονομική κρίση και αγροτική οικονομία» διοργανώνει στις 5.30΄το απόγευμα της Δευτέρας 21/11 στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, ο Δ. Ευρώτα και το 11ο Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής Πελ/σου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Την αυλαία της εκδήλωσης θα ανοίξουν, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελ/σου Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Νικόλαος Τσίτας.
Ακολούθως, ο εκπρόσωπος της ΓΕΩΤΕΕ θα πραγματευτεί το θέμα «Οικονομική κρίση και πρωτογενής παραγωγή», ενώ στη συνέχεια, ο οικονομολόγος και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελ/σου ΟΕΕ κ. Διονύσης Θωμάς θα μιλήσει για την οικονομική κρίση, την ενδογενή ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.
Οι ομιλίες θα ολοκληρωθούν με την εισήγηση του Θεόδωρου Τσέκου, επίκουρου καθηγητή Δημόσιας Διοίκησης του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης-ΑΤΕΙ Καλαμάτας, για την κοινωνική οικονομία και την τοπική ανάπτυξη.
 Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη συζήτηση θα συντονίζει ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Σκάλας κ. Δημήτρης Γκουβούσης.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti