Εργαστήρι ορθοφωνίας και αγωγής του προφορικού λόγου στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης

Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 17:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εργαστήρι ορθοφωνίας και αγωγής του προφορικού λόγου στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης

Στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί κύκλος συναντήσεων με θέμα την ορθοφωνία και την αγωγή του προφορικού λόγου.

Στόχος του εργαστηρίου αυτού είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, την άρθρωσή τους, να αντιμετωπίσουν την ταχυλογία, να εκφέρουν σωστά τον προφορικό λόγο και να τοποθετούν σωστά τη φωνή τους.

Μεγαλώνοντας ξεχνάμε να αναπνέουμε σωστά και μία από τις πολλές συνέπειες είναι και ο περιορισμός της φωνής μας. Συχνά μπορεί να παρατηρήσουμε ότι μιλάμε σιγά, ή πολύ γρήγορα, ότι η ανάσα δεν μας φτάνει,  ότι κάνουμε σαρδάμ, ότι ο λαιμός πονάει, ότι δεν είναι εύκολο να απευθυνθούμε  σε ακροατήριο. Όλα αυτά μας δυσκολεύουν την επικοινωνία και την έκφραση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το εργαστήρι αυτό θα διερευνήσει  αυτές τις δυσκολίες με  ασκήσεις αναπνοής, άρθρωσης, ανάγνωσης, προφοράς και χρωματισμού της φωνής.

Οι συναντήσεις αυτές απευθύνονται σε ηθοποιούς, δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς, δικηγόρους και γενικά σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να βελτιώσει την επικοινωνία του είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόγραμμα:
- Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου
- Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου
- Δευτέρα 11 Μαρτίου
- Τρίτη 26 Μαρτίου

Ώρα: 19:00-21:00

Πληροφορίες:
Το εργαστήρι είναι βιωματικό και είναι προτιμότερο να φοράτε άνετα ρούχα.

Το κόστος ανέρχεται σε 10 ευρώ ανά συνάντηση ή 30 ευρώ και για τις τέσσερις συναντήσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες ή κράτηση θέσης: 6977 471474 ()Χρυσάνθη Κοτσάφτη

Η Χρυσάνθη Κοτσάφτη είναι ηθοποιός και δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην τηλεόραση και έχει λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις.

Διοργάνωση: ΑΜΚΕ Activate Now


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti