LOCAL ON: Έκθεση χειροποίητου στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης!

Τεχνήματα και γαστρονομία

Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2018 13:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
LOCAL ON: Έκθεση χειροποίητου στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης!

Στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης, η δημιουργικότητα δουλεύει ακατάπαυστα. Οι εκθέσεις χειροποίητου και ντιζάιν, LOCAL ON [τοπικΟΝ], είναι ένα παράδειγμα συνεργατικής οικονομίας όπου, εδώ και 4 χρόνια στο χώρο του μεταξουργείου, προωθούνται οι εφαρμοσμένες τέχνες και οι άνθρωποι της στην  περιοχή μας.

Αν φτιάχνεις, μικρά ή μεγάλα τεχνήματα, με σύγχρονες αλλά και παλιές μεθόδους, αν μαγειρεύεις λιχουδιές ή θέλεις με ένα εργαστήρι να διδάξεις την τέχνη σου, πάρε μέρος στην επόμενη έκθεση χειροποίητου, τη LOCAL ON [τοπικΟΝ], που θα πραγματοποιηθεί στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου 2018.

Συμμετέχοντας έχεις τη δυνατότητα για ένα ικανοποιητικό εισόδημα, διαφήμιση & προώθηση του έργου σου εντός και εκτός του νομού, κίνητρο για να εξελίξεις τα έργα σου και να εκπαιδεύσεις και άλλους στην τέχνη σου.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και υποβάλλονται εδώ

Συμμετοχή: 40 ευρώ

Ωράριο:
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου: 18.00-23.00
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου: 11.00-15.00 & 18.00-22.00
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου:  11.00-15.00

Πρωτοβουλία και διοργάνωση ομάδα: Activate Now//Ενεργοποίηση Τώρα.
Τόπος: Παλαιό Μεταξουργείο, Κ. Παλαιολόγου 29-31, Σπάρτη.

Δείτε περισσότερα εδώ

01

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti