Ο Π. Μπούσαλης ερμηνεύει Ν. Ξυλούρη σε μια συναυλία στο Σαϊνοπούλειο!

Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 14:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Π. Μπούσαλης ερμηνεύει Ν. Ξυλούρη σε μια συναυλία στο Σαϊνοπούλειο!

Ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον «αρχάγγελο της Κρήτης», Νίκο Ξυλούρη, θα πραγματοποιήσει ο ανερχόμενος Λάκωνας τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Πάνος Μπούσαλης. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3  Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 μμ στο Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο.  

Ένα αφιέρωμα αντιπροσωπευτικό της σπουδαίας διαδρομής του ασύγκριτου Νίκου Ξυλούρη στην ελληνική μουσική: Από την παράδοση, τους μεγάλους ποιητές και συνθέτες που τραγούδησε. Ο Πάνος Μπούσαλης έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Χρήστος Λεοντής, ο Λίνος Κόκοτο,ς με τους οποίους είχε μεγάλες επιτυχίες ο Νίκος Ξυλούρης. Στη μνήμη του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη θα ακουστεί και ένα τραγούδι (στίχοι-μουσική: Πάνος Μπούσαλης) για τον μοναδικό «Ψαρονίκο» που σημάδεψε καθοριστικά τη χώρα και τον πολιτισμό μας με την παρουσία του και την φωνή του.

Η τιμή γενικής εισόδου ανέρχεται σε 10 ευρώ. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι ο «Λακωνικός Τύπος» και το lakonikos.gr.

Συντελεστές:
Ακορντεόν-πιάνο: Νίκος Παπαναστασίου
Λύρα-λαούτο: Αντρέας Αρβανίτης
Κρουστά-τύμπανα: Αντρέας Νικολής
Μπουζούκι-τζουράς: Κώστας Βέτας
Κιθάρα- τραγούδι και επιμέλεια: Πάνος Μπούσαλης

40133560 443087719544756 2868606960486318080 n

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti