Παρουσιάστηκε στη Σπάρτη το βιβλίο «Μια μικρή άγνωστη λύπη» (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 15:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάστηκε στη Σπάρτη το βιβλίο «Μια μικρή άγνωστη λύπη» (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη 30/5 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Γκότση με τίτλο  «Μια μικρή άγνωστη λύπη» που κυκλοφόρησε στις αρχές Μαρτίου από τον εκδοτικό οίκο «Αρμός». Το βιβλίο αναφέρεται στη σχέση μας με την απώλεια, τα συναισθήματα, τις αφηγήσεις για τον εαυτό μας και τη ζωή μας. Μιλά ακόμα για την μνήμη και τους ανθρώπους που κουβαλάμε μέσα μας, για την συμφιλίωση και την συγχώρεση.

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης «Δίαυλος» ευχαριστεί «πρώτα το αναγνωστικό κοινό της πόλης μας που μας τίμησε με την παρουσία του καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης -και ιδιαιτέρως τη  δ/ντρια της κ. Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου, για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στον υπέροχο χώρο του Αναγνωστηρίου- τη Διεύθυνση Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και την υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Σταυρούλα Μπορέτου που μας τίμησε με την εισήγησή της γι’ αυτό το πολυφωνικό μετα - αφήγημα,  τον Σύλλογο των “Φίλων της Βιβλιοθήκης” που βοήθησε στην ενημέρωση του κόσμου μέσω e- mails. Επίσης, απευθύνει ευχαριστίες «στην Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας που με την συμμετοχή των μελών της: Μαίρη Πετράκου, ΜαριλέναΘεοφιλάκου και Καλλιόπη Μερεκούλια, που μας διάβασαν με παραστατικότητα και γλαφυρότητα αποσπάσματα από το βιβλίο, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του κέντρου πρόληψης “Δίαυλος”, για την βοήθεια και υποστήριξη που μας παρέχει σε κάθε δράση που διοργανώνουμε στα πλαίσια της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε θέματα που αφορούν την ψυχοκοινωνική υγεία».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti