
Παρουσίαση δύο βιβλίων του Βλάση Ρασσιά διοργανώνει ο Σύλλογος «Φίλοι του Μουσείου Μάνης», τη Δευτέρα 16 Απριλίου και ώρα 8:15΄ μμ στο εργαστήρι του γλύπτη M. Κάσση (Tζιροπούλου 15, Ν. Φάληρο, τηλ.: 2104817893).
Πρόκειται για τα βιβλία με τίτλους «Η ιστορία του κινήματος της “Ελεύθερης Σκέψης”» και «Ποτέ δεν ξημέρωσε πραγματικά στην Νεοελλάδα. Ιστορική πραγματεία με αφορμή τον ‘‘Παπουλάκο’’»
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τον καθένα που θα ήθελε, όχι μόνο να διευρύνει τις γνώσεις του, αλλά και να εκφράσει τις απόψεις του.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών