Μια βραδιά γεμάτη Χάρις Αλεξίου στο “Level”!

Mayfair_Club

Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στις 12 Απριλίου

Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018 18:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια βραδιά γεμάτη Χάρις Αλεξίου στο “Level”!

Ένα πλούσιο μουσικό αφιέρωμα στη σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Χάρις Αλεξίου, διοργανώνουν για πρώτη φορά το “Level” resto coffee bar και το Ωδείο «Μελοποιία».

Μια βραδιά αφιερωμένη στην «Χαρούλα της καρδιάς μας», με τη συμμετοχή οκτώ μουσικών και πέντε τραγουδιστών, που θα μάς «ταξιδέψουν» στην καλλιτεχνική διαδρομή της Αλεξίου, με «σταθμούς» διαχρονικές επιτυχίες που έχει χαρίσει στην μακρόχρονη καριέρα της.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου και ώρα 9:30΄ μμ στη φιλόξενη αίθουσα του “Level” στη Σπάρτη (πεζ. Κλεομβρότου 13-17).

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Δημήτρης Βούρας (Ωδείο Μελοποιία). Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι ο «Λακωνικός Τύπος» και το lakonikos.gr.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος