Παρουσιάστηκαν τα νέα βιβλία του Γιώργου Ανωγειάτη

Mayfair_Club
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 17:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάστηκαν τα νέα βιβλία του Γιώργου Ανωγειάτη

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, 21 Μαρτίου, στην αίθουσα της πρώην ΤΕΔΚ Λακωνίας, η παρουσίαση των καινούργιων βιβλίων του συντοπίτη μας και συνεργάτη του «Λακωνικού Τύπου», Γιώργου Ανωγειάτη, με τίτλους «Συνομιλία» και «Χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο».

Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης και ο τετράκις δήμαρχος Δημοσθένης Ματάλας, που απηύθυναν χαιρετισμό. Μήνυμα έστειλε η αντιπεριφερειάρχης Ντία Τζανετέα, που απουσίαζε για υπηρεσιακούς λόγους.

Πρόκειται για το 7ο και 8ο βιβλίο του Ανωγειάτη, που εκδόθηκαν, όπως και τα προηγούμενα, από τις τοπικές εκδόσεις «Αδούλωτη Μάνη». Την παρουσίαση συντόνισε η ακούραστη συγγραφέας Ελένη Τζικάκου, που είχε επιμεληθεί την ύλη και τα εξώφυλλα των βιβλίων.

Την ποιητική συλλογή «Συνομιλία», παρουσίασε η εκπαιδευτικός και συγγραφέας, Μεταξία Παπαποστόλου, που τόνισε την δημιουργική ευαισθησία του δημιουργού της, και απάγγειλε ποιήματα από τη συλλογή.

Τη συλλογή διηγημάτων «Χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο», παρουσίασε ο εκπαιδευτικός, διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας, Γιώργος Παπαδάκος. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα διηγήματα, καθένα ξεχωριστά, αλλά και στον χαρακτήρα του συγγραφέα, που τον ρώτησε αστειευόμενος, αν σκοπεύει να μεγαλώσει καμιά φορά.

Τους παρισταμένους χαιρέτησε κι ο εκδότης Γιώργος Δημακόγιαννης, κι ανάφερε πως με τα τελευταία βιβλία του Ανωγειάτη, ο αριθμός των εκδόσεων «Αδούλωτη Μάνη» έφτασε τους 175 τίτλους, αριθμός σημαντικός για την επαρχία μας.

Τέλος, ο συγγραφέας αναφέρθηκε στην απροσδιόριστη φωτιά που τον βασανίζει και τον σπρώχνει να γράφει, και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να δημιουργεί με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να χαϊδεύει αυτιά, ούτε να φορά φερετζέ.

Τα βιβλία αυτά, αλλά και τα προηγούμενα του Ανωγειάτη, θα τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία της Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος