Ο πιο «θετικός» πρωτοεμφανιζόμενος manager είναι o Σπαρτιάτης Jim Varounis!

Mayfair_Club

Αφιέρωμα ραδιοφωνικού σταθμού

Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 17:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο πιο «θετικός» πρωτοεμφανιζόμενος manager είναι o Σπαρτιάτης Jim Varounis!

Ο ParadiseGRadio αφιέρωσε λίγο χρόνο στη σελίδα του στο Facebook, για να χαρακτηρίσει τον Σπαρτιάτη Jim Varouni, ως πρωτοεμφανιζόμενο manager star! Χαρακτηριστικά, έγραψε: «Jim Varounis. Ο νεότερος music manager στην Ελλάδα. Ο πιο “θετικός music manager” που ανέδειξε ο διαγωνισμός της Amita Motion το 2012, για το συγκρότημα Vegas».

O Jim Varounis σε ηλικία 17 ετών, ξεκινά να χτίζει για χόμπι μια αγγλική ενημερωτική ιστοσελίδα για την Lady Gaga, εφόσον σε ηλικία 16 κιόλας ετών, ήταν ήδη κάτοχος Master στη Microsoft, με άψογες γνώσεις πληροφορικής. Ένα χρόνο μετά, η ίδια η Lady Gaga και το επίσημο διαδικτυακό δυναμικό της, τον αναγνωρίζουν τον Jim, ως επίσημο διαδικτυακό τους συνεργάτη και γίνεται ιδιοκτήτης του dreamofgaga.com με εκατομμύριο χτυπήματα έως και σήμερα.

Ένα χρόνο μετά, ο Jim ξεκινά συνεργασία με τους Vegas και αποτελεί μέλος του management team τους στα social media μέχρι και το 2016! Ταυτόχρονα την ίδια χρονιά, ξεκινά συνεργασία με τον νικητή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», Στέλιο Λεγάκη, συμβάλλοντας σημαντικά στην καριέρα του, στα πρώτα του βήματα.

Στη συνέχεια, ακολουθούν άλλες εξωτερικές συνεργασίες όπως αυτή με την Καλομοίρα, REC, Μαλού, STAN, KINGS και άλλους, εφόσον αποτελεί συντονιστής αγαπημένων μουσικών events!

varounis

Με πληροφορίες από: bizznews.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος