Παρουσιάστηκε το «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» του Σπαρτιάτη pastry chef Χρ. Βέργαδου! (ΦΩΤΟ)

Τα δάκρυα του κατά την αναφορά στη μητέρα του!

Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 16:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάστηκε το «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» του Σπαρτιάτη pastry chef Χρ. Βέργαδου! (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός Σπαρτιάτης pastry chef Χρήστος Βέργαδος, παρουσίασε τη Δευτέρα (11/12) στο αθηναϊκό κοινό το νέο του βιβλίο με τίτλο «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΔΙΟΠΤΡΑ», με δεκάδες συνταγές για να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα τα πιο γευστικά γλυκά.

Ο χώρος της παρουσίασης γέμισε από κόσμο που αγαπάει το Χρήστο, από μαθητές του στη σχολή που διδάσκει, από δημοσιογράφους και η βραδιά κύλησε... γλυκά, αφού ο Χρήστος είχε φέρει 2.500 γλυκά για να κεράσει τους προσκεκλημένους του!

Ο ίδιος συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν σε αυτή του τη μεγάλη προσπάθεια, ενώ δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στην αγαπημένη του μητέρα, τον πατέρα του ο οποίος είναι ζαχαροπλάστης και κοντά του έμαθε τα πρώτα μυστικά της ζαχαροπλαστικής αλλά και την αδελφή του!

Μετά την παρουσίαση οι καλεσμένοι απόλαυσαν την υπέροχη Σοφία Στρατή σε τζαζ μελωδίες και φυσικά τα νόστιμα γλυκά ενώ όλοι φωτογράφησουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από σοκολάτα!

Με πληροφορίες-φωτο από tlife.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti