Πέτυχε το στόχο του και φέτος το «Spartan Movember»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Προσκεκλημένος ήταν ο «ωραιότερος άνδρας του κόσμου» Ν. Παπαδάκης

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 19:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πέτυχε το στόχο του και φέτος το «Spartan Movember»! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα «Movember event» και αυτό αποτελεί πρωτοβουλία του κομμωτηρίου «Perry n George» και του «Εστιατορίου Χρώματα». Γιώργος Κόλλιας και Νίκος Γρίβας έστησαν με πολύ μεράκι ένα σπονδυλωτό event που διεξήχθη τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και φιλοξενήθηκε στη φινετσάτη αίθουσα «Red Hall» στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.

Με στόχο συγκέντρωση ποσού το οποίο θα διατεθεί υπέρ του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, η εκδήλωση συμπεριλάμβανε διάφορες δράσεις βαδίζοντας στο πνεύμα του «Μovember» που συνδυάζει ουσία, ενημέρωση, φιλανθρωπικό πνεύμα, με μια πιο lifestyle προσέγγιση αλλά και καθαρόαιμη διασκέδαση.

Προσκεκλημένος φέτος ήταν ο «Ωραιότερος άνδρας του κόσμου – Manhunt», ο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος ήταν παρουσιαστής και influencer της όμορφης βραδιάς.

Τι είναι το «Movember»
Ξεκίνησε το 2004 στην Αυστραλία και από event εξελίχθηκε σε ένα κίνημα που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω στα σοβαρά θέματα Υγείας που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνδρας παγκοσμίως.

Ζητήματα όπως η ανδρική κατάθλιψη, ο προστάτης, ο καρκίνος των όρχεων, το μέγα κοινωνικό ζήτημα της αυτοχειρίας είναι μερικά από τα θέματα που όλες οι διοργανώσεις του «Movember» παγκοσμίως επιχειρούν να «βγάλουν από την ντουλάπα» προσκαλώντας και προκαλώντας τους άνδρες να τα δουν πιο ανοιχτά και πιο σοβαρά!

Η επωνυμία «Movember» προήλθε από την ένωση του «mo» [μουστάκι στην αυστραλιανή αρκό] και του «November». Ο Νοέμβριος χάρη στο «Movember» έχει πλέον κατοχυρωθεί διεθνώς ως ο «Μήνας των Ανδρών».

Φωτο: Σπύρος Κούρος     
Κάμερα: Δημήτρης Σταυράκος
Ρεπορτάζ: Τάκης Κούρος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti