5η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη: Μια κεφάτη βραδιά μνήμης και τιμής (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 15:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
5η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη: Μια κεφάτη βραδιά μνήμης και τιμής (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017, στο Κέντρο «ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΗΣ», που βρίσκεται στο Κεφαλάρι του Αγίου Ιωάννη Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε η 5η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη από τον Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας.
Στην αρχή της γιορτής μίλησε ο Πρόεδρος του  Συλλόγου κ. Θεόδωρος  Τσαγκαρούλης  ευχαριστώντας τους παραβρισκόμενους για την συμμετοχή τους. Ο κ. Τσαγκαρούλης αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος για την διατήρηση και ανάδειξη των τραγουδιών του μεγάλου λαϊκού βάρδου Στέλιου Καζαντζίδη και του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Ακολούθησε η παρουσίαση ενός πλούσιου, ποιοτικού μουσικού προγράμματος από την λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου που την αποτελούν οι δεξιοτέχνες μουσικοί: Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι, Γιώργος Σκούρος–μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος-πλήκτρα, Στράτος Χατζηαναστασίου -κιθάρα,  Κώστας Φραγκής-μπάσο, Νίκος Σταματάκος-κρουστά. Τραγούδησαν με εξαιρετική επιτυχία οι: Σπύρος Κουτσοβασίλης, Ειρήνη Χριστοφυλλάκη, Αθηνά Κοκκόλη και Στράτης Τριανταφυλλόπουλος.

Μερικές από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν οι ατομικές και συλλογικές χορευτικές επιδόσεις των φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά και το κοινό τραγούδι όλων όταν η ορχήστρα και οι ερμηνευτές θύμιζαν αξέχαστες επιτυχίες του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγινε κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση και προβολή  της  5ης Γιορτής και ιδίως τα τοπικά ΜΜΕ.

Γιάννης Μητράκος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti