Σεμινάριο μητρικού θηλασμού στο παλαιό Μεταξουργείο Σπάρτης

Πώς θα καταφέρω να θηλάσω με επιτυχία;

Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 17:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο μητρικού θηλασμού στο παλαιό Μεταξουργείο Σπάρτης

Σεμινάριο μητρικού θηλασμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/10 και ώρα 20:30-22:30 στο παλαιό Μεταξουργείο Σπάρτης (Κ. Παλαιολόγου 29-31).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση επιστημονικά τεκμηριωμένων πρακτικών καθώς και η αύξηση της αυτοπεποίθησης της νέας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκυμονούσες, σε νέες μητέρες καθώς και στους μπαμπάδες που έχουν ρόλο κλειδί στην επιτυχία του μητρικού θηλασμού με την υποστήριξη που προσφέρουν στη μητέρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική άσκηση, παράλληλα θα λυθούν τυχόν απορίες, ενώ θηλάζουσες μητέρες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Με ομιλήτρια τη μαία Ρωξάνη Σκληαρούκ θα αναλυθούν βασικά θέματα όπως ο σωστός τρόπος θηλασμού και κοινά λάθη, πώς θα καταλαβαίνω ότι το μωρό τρώει επαρκώς, από τι εξαρτάται η ποσότητα του γάλακτος, διατροφή και θηλασμός, επιστροφή στη εργασία θηλάζουσας μητέρας, άντληση και αποθήκευση μητρικού γάλακτος, αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, φάρμακα και θηλασμός, καθώς και μύθοι γύρω από τον θηλασμό. Με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθεί έντυπο υλικό με σημειώσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, στο τέλος του σεμιναρίου θα ζητηθεί μια ελεύθερη συνεισφορά από το κοινό. Λόγω περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προβούν σε κρατήσεις στο τηλέφωνο 6987712437.

Ο χώρος του παλαιού Μεταξουργείου και οι δράσεις που πραγματοποιούνται σε αυτό είναι ένα αυτόνομο συνεργατικό εγχείρημα της ομάδας «ACTIVATE NOW//ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΡΑ».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti