«Η ζωή μου ποδήλατο» από τη Σπάρτη στις Αμύκλες

Mayfair_Club

Ποδηλατοπορεία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη»

Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 15:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Η ζωή μου ποδήλατο»  από τη Σπάρτη στις Αμύκλες

Οι εκδηλώσεις του πρώτου Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» ολοκληρώνονται την Κυριακή 1 Οκτωβρίου με μια μεγάλη ποδηλατοπορεία! Συγκεκριμένα, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 το πρωί, ποδηλάτες και ποδηλάτισσες ξεκινούν από τη Σπάρτη με κατεύθυνση τις Αμύκλες.

Ακολουθούν:
-Στάση στις Αμύκλες για νερό και χυμούς «Λακωνία»
-Δημιουργία ποδήλατου από ανακυκλώσιμα καπάκια
-Κλήρωση δώρων για τους ποδηλάτες. Το «μεγάλο» δώρο είναι ένα ποδήλατο αλουμινίου από την «Ν. Μανιατόπουλος». Μπαίνουν στην κλήρωση οι ποδηλάτες που φέρνουν μαζί τους «ένα διπλόχουφτο» καπάκια και συμμετέχουν στο δρώμενο της ανακύκλωσης.
-Μνεία και απόδοση διάκρισης στον πρόεδρο του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου Σπύρο Παυλάκο, στον εκπρόσωπο του τμήματος Ποδηλασίας του Σπαρτιατικού και πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Παναγιώτη Πριστούρη, στον βετεράνο ποδηλάτη Παναγιώτη Καρούνο και στους Σπαρτιάτες Πρωταθλητές Ελλάδος και 6ους στην παγκόσμια κατάταξη Βασίλη Δημητρόπουλο και Δημήτρη Χριστάκο για τη συμβολή τους στο άθλημα της ποδηλασίας.
-Ζωντανή μουσική από το Νίκο Ξερούλη

Η ποδηλατοπορεία αναμένεται να λήξει στις 13.00 με την επιστροφή των ποδηλατών στη Σπάρτη.

«Στόχος να κάνουμε γνωστή την ανάγκη να καθιερωθεί το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης» σημειώνουν οι διοργανωτές. Την ποδηλατοπορεία που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας συνδιοργανώνουν ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος και η Ομάδα 3π. Με αυτήν, το Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που ολοκληρώνεται και υποδέχεται την Ποδηλατική Σπαρτακιάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στην ποδηλατοπορεία είναι για παιδιά άνω των 8 ετών [για τα παιδιά είναι απαραίτητη η συνοδεία ενήλικα] και ενήλικες ενώ σε αυτήν μπορούν να συμμετέχουν συνοδοί των Σπαρταθλητών με ποδήλατα που θα παράσχει ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος.

Η ώρα και ο τόπος συνάντησης έχει οριστεί στις 10:45΄ το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος