Η ομάδα «3π» ποδηλάτησε ως την Κοκκινόραχη (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 19:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ομάδα «3π» ποδηλάτησε ως την Κοκκινόραχη (ΦΩΤΟ)

Η ομάδα των φίλων του ποδηλάτου 3π (Ποδήλατο, Πόλη, Περιβάλλον) πραγματοποίησε για μια ακόμη χρονιά ποδηλατοπορεία στην Κοκκινόρραχη που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου.

Η ποδηλατοπορεία οργανώθηκε σε συνεργασία με την Ενορία της Κοκκινόρραχης και τα μέλη της ομάδας 3π. Αφετηρία των ποδηλατιστών, η πλατεία της Σπάρτης και προορισμός η Κοκκινόρραχη.

Οι νέοι ποδηλάτες της Κοκκινόρραχης, μαζί με τους ποδηλάτες της ομάδας 3Π, φιλοξενήθηκαν από την ενορία στο προαύλιο του βυζαντινού ναού του Αγίου Νικολάου της Κοκκινόρραχης και από εκεί μέσα από μονοπάτι και χωματόδρομο επισκέφθηκαν τον παλιό μύλο του χωριού και τις όχθες  των ποταμών Οινούντα και Ευρώτα, για να καταλήξουν στην γέφυρα του Ευρώτα.

Η ωραία ποδηλατοπορεία ανέδειξε για άλλη μια φορά τους εκπληκτικούς προορισμούς, τους οποίους αγνοούμε -οι οποίοι είναι προσιτοί με το ποδήλατο- καθώς επίσης και τα αγαθά αποτελέσματα της καλής συνεργασίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος