Έρχεται το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Στη Μονεμβασιά

Παρασκευή, 14 Απρίλιος 2017 14:22 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έρχεται το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Το «1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας» διοργανώνουν το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας και το Δημοτικό Θεατρικό Εργαστήρι Νέων. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα βήμα έκφρασης για τους ερασιτέχνες δημιουργούς ανά την Ελλάδα και μία εστία πολιτισμού για την ευρύτερη τοπική κοινωνία.
 
Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 8 με 14 Ιουλίου στους Μολάους, έδρα του Δήμου Μονεμβασίας, και οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο αμφιθέατρο του λυκείου της πόλης.   
Η διοργάνωση έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα από την Ελλάδα, την Κύπρο και τον απόδημο Ελληνισμό. Προκριματική επιτροπή θα επιλέξει τις θεατρικές ομάδες οι οποίες θα διαγωνιστούν στην τελική φάση του φεστιβάλ.
 
Κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ανθρώπους του θεάτρου και των γραμμάτων θα απονείμει τιμητικά βραβεία πρώτης, δεύτερης και τρίτης καλύτερης παράστασης, σκηνοθεσίας, σκηνικών-κοστουμιών και καλύτερου αντρικού και γυναικείου ρόλου. Βραβείο θα δώσει και το κοινό που θα παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις του φεστιβάλ.
Σημειώνεται πως  οι θεατρικές ομάδες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και τις 12 Μαΐου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti